Klippa kort

Jag är jättesugen på att klippa kort, men tvivlar på hur det kommer se ut. Det ser väl bara dumt ut, det är nämligen så att frisyren jag vill ha sitter på en killes huvud.


Yeah man dude cool


Det krävs fantasi


Kunde det där möjligen vara en ... skoter?

Och det där kanske är en liten kyckling som kväker efter mat?

Och det där är väl en gubbe som är formad till månen? Med vass haka och lång näsa?

Tänk att det kan vara så kul att bara stirra på moln och sedan låta fantasin göra resten, det imititerar va?

Tror jag håller mig till min nuvarande header


Den här ser bara jobbig och framförallt pixel-saknande.

Bilder från filmen


Har tittat igenom den för femte gången denna vecka. Den är så otroligt bra alltså.

Naturbegåvning


Beställning hos ginza

Stand by me skall beställas. Hellyeah!

En måndag i bilder



Det brukar ju finnas sådana där guldplattor med famous celebrities men på våran skola är det annorlunda. Här så går vi i brun lera..

Jag funderar vad jag tänkte här. Hmmmm.

Världens största fest på våran skola. Musiken bara dunkade.

Full fart på budandet





Och budet ligger ganska så högt. Vet inte riktigt hur mycket en iphone kostar direkt men ipad är antagligen en dyrare version.

Speciellt


Stand by me

Otroligt bra film. Måste ses. Kolla också vilka otroligt söta killar det är som har huvudrollen. Dock är dom gamla nu men bry dig inte om det.



Chris Chambers som spelas av River Phoenix



Gordie Lachance som spelas av Wil Wheaton

Sedan var det två till killar som jag inte orkar för tillfället att lägga in. Alla fyra var iallafall mycket söta. Ett otroligt bra film. Se den. Ger den seriöst högsta betyg. Såg den tre gånger igår. Tre gånger...

Á la movie

Bonjour! J'ai ma s'appelle Vera.
Okej men nu ska jag och Arne se på film. Vi ska kolla vad jag har. Har sen tidigare upptäck att tankafett har bytt domän. Det finns tankaner och tankafetast. Får väl tanka ner annars om datorn är tom av filmer.


Vita maränger

Dessutom hemmagjorda och nygjorda. Dom smakar gott. Godkänna, hehe. Julia. Bara så du vet så äter jag på min sida. Ingen lurk eller tjuv här inte. Behövs inte heller så mycket ingredienser inte. Bara du har fem ägg, två dl socker och fyra dl florsocker så kan det faktiskt gå.

Ingedienser

5 äggvitor
2 dl strösocker
2 4 4 dl florsocker

1. Innan du börjar sätta igen med bakningen så sätter ud på ugnen på 110 grader. Vispa ihop äggvitan och strösockret på elvispens näst högsta växel. Vispa tills massan inte längre växer. Vispar man för länge eller för häftigt blir den glansig och delar på sig.

2. Sikta florsockret och vispa sedan ner det i äggsmeten. Lägg upp marängen med en sked på en plåt med bakplåtspapper. Baka tills marängerna är helt genomtorra. Det tar 60-90 minuter.

 

Är lite lat och kopierar. Recept med Johan Sörberg - Recept.nu Länk.


Var ju inget annat än tvungen

Vänner är som underkläder ... dom är nära!
Bra vänner är som kondomer ... dom skyddar en!
Bästa vänner är som viagra ... dom håller en uppe när man är nere!

Vilka är landets tre största sjöar?

...? Hallå? Vänern och Vättern samt Mälaren! Jag ska försöka spika in svaren i skallen så dom inte kan komma undan och det slutar med att det står två stora bokstäver på pappret. I och så ett G. Kommer gå skit bra. Har typ någon som säger det i huvudet.

Moderikt

Lordy lord vad snygg jacka Justin har på sig när han fotas denna gång med fans. Skulle gärna ha köpt den om den fanns på åhlens men nu så tvivlar jag på det. Får väl hålla mig till min fjällräven.


Taylor Momsen kan inspirera




Saw som spel?

Saw the game som spel för både XBOX, PS3 och PC. Jigsaw har alltså dödat din partner och förstörde ditt liv. Nu har han fångade dig i en övergiven dårhus att han ensam kontroller. Om du kan besegra hans brutala fällor och överleva, kan du upptäcka just sanningen bakom vad som driver den här skruvade seriemördare.



Spelet har nog moto att överleva men också att lösa gåtor. Det gäller att vara kluv och smart.


Nå, skulle ni spela detta spel? Själv så tror jag att jag skulle drabbas av hjärtinfarkt. Börjar fundera om det är riktigt blodigt som det är i filmerna. Det är trots allt artonårsgräns. Men visst, det kan vara ett spännade spel!
Finns att köpa hos Ginza för 429 kronor.

Inte orkat så mycket

Det är jobbigt och tråkigt att blogga om saker. Särskilt saker man gjort redan femhundra gånger. Men idag så åt jag tomtegröt (länge sen så det går), jag har spelat counterstrike (nu är jag cool), lyssnat på soundtrack från den otroliga vandringen (det där skulle jag inte ha berättat).



Nej men jag gråter varje gång när dom står där och väntar på djuren!!! Det är så jävla vackert. Och det bästa att det låter riktigt bra med svenskt. Vanligtvis brukar det vara bäst med svensk text. Men icke sa nicke. Och musiken är så vacker. Herre-min-gud. Hittar den inte hos beemp3.


I did it!

Ibland är jag otrolig va? Jag gjorde en kola som nu håller på svalna i kylskåpet. Iblans så kan jag. Verkligen.

Skit hungrig!

Och skit trött! Fan vad plågsamt. Orkar knappt buga mig fram och byta kanal med dosan. Jag vill baka kola men jag orkar inte. Åååååååååååååh!!!

Blir sminkad av kungen

Sitter här med en svamp som trycker ner min näsa. Jag undrar om det blir snyggt, antar inte det. Ha ha! Bara för att hon nämner att det blir skit fult. Åh. Mycket roligare om hon hade hållt på som 'Det blir as snyggt' men det kanske är bättre än att ljuga.

Alla besöker Julia! Lillaajaa.blogg.se ;-)



RSS 2.0