Håller på med beställning!

Nu håller jag på att plocka sminkprodukter från E.L.F. Har typ tagit hela deras sortiment, haha! Men iallfall tio stycken saker. Det är väl bra? Det är ju för mattans billigt. Herregud alltså.

Säkert ...

Om du nu har råkat komma in på denna blogg eller sökt eller vad du nu har gjort så har du i alla fall hittat hit. Du hör säkert ett väldigt irriterande ljud, det är ett spel. Du kan enkelt bläddra ner fort och trycka på knappen som säger ljud av. Haha, vet inte riktigt hur jag skulle få av ljudet men whatever whatever whatever.

Hemmagjord rosett



Visst är det billigare att göra en rosett av någon efterlämnad om ensam garnbit istället för att köpa kanske fem toffsar för priset av, vad jag ska dra till ... hundra kronor?

Pet pet ...


Brown in your face

Ibland så kan man väl råka ösa på lite med brun-utan-sol trenden lite för mycket?



Det är ganska så roligt, ibland så undrar man ju vad den kan bero på? Hade väldigt bråttom, hade ingen spegel, råkade ...?

Följ via bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Vad jag vill ha just nu


Superman tshirten och den med trycket Homer finns hos Phoenix tshirt. Länk → HomerSuperman. Dem båda kostar 199 kronor styck. Och för att inte glömma. Om man beställer två tshirtar eller mer så blir det ... gratis frakt!

Edit: Ser nu att det bara finns XL på den där simpson så jag byter ut den en sådan här ...

10 things I hate about you


Grymt fin video och jätte bra sång. Rekommenderar att se hela, har inte sett själva filmen eller serien 10 things I hate about you men den ser väldigt bra. Ska nog köpa den någon gång då jag hittar den vill säga.

Your winter - Sister hazel



The grey ceiling on the earth
Well it's lasted for a while
Take my thoughts for what they're worth
I've been acting like a child
In your opinion, and what is that?
It's just a different point of view




Letar efter mp3(4) ?

Just nu så söker jag en mp3 eller en mp4. Vill helst ha en för att framförallt lyssna på musik en också se bilder. Pappa köpte en Zen x-fi 2 igår till sig själv och jag är typ helt kärlek vid första ögonkastet reaktionen.


Fantombilden



Länk till artikeln → http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6175101.ab

Näthandla smink snart

ELF verkar vara en helt underbar sminksida som är så otroligt billigt. Vad jag har tänkt att handla nu till veckan.





Det går att klicka på dess bild för att se mer om dom!

Windows live messenger

Jag chattar med Evelina på msn. Och hon sjunger och kör om ett och samma klipp kanske tio gånger. Underhållande säger jag.

Olika platser

Jag är då väldigt expert på att flytta runt. Jag är visst en sådan där nomad. Haha. Men allvarligt. Jag kan inte sitta still. Kolla bara på dessa bilder. Kolla bakrunderna och vart jag igentligen sitter.




Grymma kläder


Hittade precis en sån där schysst sida, ganska så lik melba men fortfarande lite så där annorlunda. Och jag tryckte på kategorin asiatiskt mode -> ytterkläder och vips så dyker denna jacka upp och jag kan då säga att det är kärlek vid första ögonkastet. Gud så vacker alltså! Du kan klicka på en av länken nedanför om du vill se mer bilder på jackan.

Länk till sidan → Talking clothes
Länk till jackan → Fuskpäls jacka

Great success!


Många inlägg idag. Kanske inte direkt tusen men iallfall fem stycken. Great success!

Amanda, kusse, tvekar om du läser den här bloggen eller inte, men jag ville ju träffa dig idag. Hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallå!

Jessica alba


Jessica Alba. Skådespelaren Jessica Alba. Hennes hår är himmelskt vackert. Jag skulle göra allt för att få det håret. Okej, nästan allt! Men gud vad man blir avundsjuk. Det spelar ingen roll om hon har mörkt hår eller ljust, kort eller långt, platt eller lockigt. Det är alltid fint. Lovar att det ser perfekt ut också när hon vaknar på morgonen.

Hon är också en oerhört skicklig skådespelare och dessutom väldigt vacker. Jag verkar inte kunna hitta något ont eller negativt om henne. Jessica alba är min idol. Hon är en förebild.

Avatar sminkningar






Thats 70' show


That's 70 show är en riktigt grym serie som går varje vardag klockan 16.00 förmodar jag. Ser det precis nu. Tufft.

Chokladpudding





Lapp ovanför spegeln


Mobiler och sms

Jag sitter här nu på golvet med min kompis som vi får kalla ... Julia! Hon smsar och jag bloggar antagligen. Vi tittar på telia och upptäcker vad andra har för mobiler.




Titta och se vilka mobiler dina nära och kära har! Kanske någon har bytt mobil och man är lite nyfiken på vilken? Intressant kanske.

Vinn armband från forever21!

Jag är med och tävlar hos Klara där man kan vinna en jättefint armband från den kände sidan forever21 som inte finns i sverige. Det går ut på att man ska gissa hur många godisar det är i skålen (bilden nedanför) Den som är närmast vinner. Dubbelchans att vinna om man länkar. Tävla du med genom att börja med att klicka här!



Rosettfrisyren


Jag är fullkomligt förälskad i frisyren. Just nu har ju lite sådär oranget hår så tänk då jag färgar det mörkbrunt och så gör jag den där rosettfrisyren och en söt rosett. Precis som bilden under fast allt hår i rosetten och inget hängade. Dödsnyggt.

Längtar så grymt mycket!

Jag längtar så himla mycket tills min beställning från melba kommer! Gah, kan knappt bärga mig! Mamma har precis gjort precis en såndär vit mockajäng på den nedrebilden som man bär runt halsen, jag verkligen längtar till att se hur det kommer se ut! Hon gör också en vit halsduk till mig just nu! Grymt!


Glee

Får absolut inte missa glee ikväll. Det börjar om åtta minuter om jag ska vara exakt. Så jävla bra serie!


Bloglovin is the best



Jag verkligen älskar när det kanske står att det är runt tio till trettio nya inlägg. Då har jag något att göra ett litet tag till framtiden. Ska iallfall läsa nu som man ser. Trettio stycken nya inlägg ska nu läsas. Kram!

Plugga till prov

Prov, finns det något mer underbarare?

Provet just nu handlar om ... om ... europa! Hehe, hämtade boken. Europa som sagt. Vi ska kunna fjorton länder i europa. Eller igentligen tretton eftersom jag kan ju om sverige.

Tick tack tick tack

Den där familjen som mer än gärna håller koll på tiden?




Observera att alla dessa klockar är i ett och samma rum. Det tickar ganska så mycket. Irriterande? Thank god, jag har bara en.

Nelly.com...

.. mode på nätet!

Jag sitter och kikar igenom alla sortiment just nu, förutom kategorierna man,kids och mamma. Kvinna är korrekt.
Antar att ni inte har missat det, men bara för nödhetens skull!

Ny kategori - picnik!

Jag kan tro att jag kommer göra många redigeringar om bilder och så där speciellt hos picnik så sidan så det blir en kategori. Alltså picnik betyder redigeringar!


Efter lite picnik


Bilden ser säkert mycket bättre ut i miniatyr, men tro mig. Den är väldigt suddig och inte alls sådär jätte bra. Så jag testade på en effekt på den och det lurar, bilden ser mycket bättre ut i effekten.

Jag älskar bilden över, så enkel och så vacker. Verkligen så mycket bättre och snyggare efter denna effekt som kallas Posterize hos picnik.com

Frost och soligt

'
Från ena sidan av huset så skiner solen ofattbart mycket, blir tvungen att flytta datorn då det börjar lysa som jag vet inte vad. Och på andra sidan av huset så är det frostigt och ganska så kallt. Men bilden är mysig. Och kall.

Attityd


Jag antar jag gillar bilden. Marlon har ju verkligen så fina färger i sig. Dock så är han väldigt sprallig av sig och gillar att hoppa runt vilket är synd för fotografen. Men den här bilden så behövde han bara rena till sig lite.

Musik

Jag ligger nermosad i sängen och känner mig ganska så där drogad. Mitt huvud vill bara luta sig mot något och bara ligga stilla men tur man har muskler. Jag tillåter inte sånt. Hehe, får lite sådär ninjapower av låten laid med Matt nathonson. Den är grym alltså. Top ett just nu för mig. Precis då man lyssnar på en låt för första gången så suckar man bara och byter. Sedan så råkar man höra den igen och lyssnar då igenom hela och poff så inser man hur bra den igentligen är!

Header


Att det alltid ska vara så svårt att fixa en header. Det ska vara bra text, rätt storlek och gärna någon bra bild. Och det är ju precis vad min specialitet är, eller inte! Jag är verkligen en sån där som inte är född till göra sådana. Nu så får jag väl nöja mig med den jag har. Lyssna nu, den är OK vilket duger. Det är liksom en såndär header-som-bara-är-reserv-det-kommer-en-bättre-senare. Nåja, det är väl innehållet som är viktigast? Jag kan då säga att jag älskar designen och färgen grå just nu som beräknas passa min stil. Haha, men designandmakeup har ett jätte bra urval av gratis designer. Ta chansen och ordna en till dig själv!

Band camp



ednaretirrI

Gud vad tur, det går iallfall att skriva här på wordpad och sedan kopiera hit till bloggen men verkar inte gå så bra bland internet. Då jag ska till exempel skriva Hejsan så blir det nasjeH. Det kommer automatiskt baklänges istället. Väldigt irriterande. Har hänt förut men kan inte minnas hur det har försvunnit tidgare. Jag blir ett skvat galen! Kolla bara in rubriken, ser det normalt ut?

Lifes a bitch

Beställde ju från melba.se för några dagar sedan. Och precis nu så har foki sån där rabattkod tio procent. Lifes a bitch.

So random


Hoppas den funkar ...


Het som gröten



Jag vet inte vad jag ska skriva om, om vardagen och allt annat ska stanna kvar eller om bloggen kanske ska handla lite mer om själva Stifler i american pie? Haha jag har mina tankar och idéer. Det är så förvirrande.

Laid - Matt nathanson



Kärlek till låten, den upptäcks i det mesta american pie filmer.

Från gammalt till nytt

Hade sen tidigare Toxico.webblogg.se och jag kan erkänna att webblogg är inte direkt så där jätte snyggt och smart att ha. Det är bara jobbigt och blir längre. Därför gjorde jag en ny som heter Stifler. Jag är ingen stifler men jag gillar namnet. Trodde faktiskt att det skulle vara upptaget men icke sa nicke!

2 cool 4 school

Hellyeah, the title says everything. Men sjukfia är jag idag iallfall. Hoppas det lugnar ner sig, har nämligen en väldigt viktig skrivning som ska ska lämnas in på tisdag. Och det är jag och två stycken andra kompisar som ska göra den och vi hade planerat att göra klart den på torsdag, imorgon. Får väl be Gud att pigga upp mig lite och göra mig frisk.


Prylbibeln

Prylbibeln, alltså teknikmagasinets tidning. Bläddrar just nu i den och checkar vad den har.
Det finns så mycket allt i den. Jag menar ... Spionpennor, massagekuddar, mobiler, USB-kylskåp, luftvapen, sockervaddsmaskiner, heliumballonger. Ni fattar vinkeln? Till och med Borats badbikini finns med!

Hittade denna nyss på deras hemsida. Den kostar hela Niotuseniohundranittionio kronor! Alltså drygt tiotusen kronor! Du kan klicka på bilden om du vill veta och se mer om den.

Skräck med bästa vän

Satt här nyss med min bästa vän av dom alla och såg på skräckfilm. Hon skulle tyvärr fara hem och äta med det roliga slutar inte där. She will come back och vi ska fortsätta att checka filmen. Huset vid vägens ände. En skräckfilm som är gjord i Sverige. Otroligt, inte ofta att svenska skräckfilmer brukar vara bra? Jag kan då ärligt säga att jag har skrikit halsen ur mig och det har bara gått tjugo minuter av filmen.



Tycker dock att bilden ovanför ser lite för annorlunda än själva filmens innehåll, men jag får se. Det kanske blir några streck från ditt till datt. Den verkar iallafall grym.

Mode år tretusen?


I wouldnt buy it. Haha, men allvarligt. Vem fan vill gå runt med sådana skor? Antar dock att det bara är sånt där, vad kallas det ... konst?

Designen

Jag har fått denna design utav http://www.designandmakeup.se. Vill du också ha en gratis design så rekommenderar jag dig att klicka in du också.

Ny blogg!

Som titeln säger, ny blogg!

Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0