Jim Carrey


Some funny shit







Dom båda prickarna i mitten är lika stora


.. Bara så du vet!

Tattos are cool

Tatueringen som ger mig den där reaktionen som säger "Jag bara måste tatuera mig"



Jag är sugen på att tatuera mig, dock inget stort utan typ som på bilden. Antingen kinesiskt texten, någon text typ på franska eller latin eller bara något som på bilden.

Movie print











Det var nog lite bilder iallafall. Haha och inte från vilken film som helst. Stand by me är den bästa filmen jag har sett. Sjukt va? Bästa. Alla print är härifrån. Såg nu att bilderna skall försvinna i maj. Haha?

Precis så där hade jag tänkt mig



*** Mycket längre! Jag ska kunna ha uppsatt hår i toffs! ***

Idag har jag varit duktig!

Jag har nämligen köpt ett sådant där lite större tuggummi paket som innehåller femtio bitar. Jag har ätit upp alla nu. Det har blivit av mycket tuggande idag.

Älskar hur lugn han är

Punk'd - MTV Shows

Hoppa till 07.00! Jag vet att videon inte funkar nu. Men jag vill bara spara den här så jag kan se den igen. Den går tydligen att kolla på om du klickar på Punk'd - MTV Shows.

Till skolavslutningen?





Jag drog bara till någonting efter klänningen. Men visst är den fin? Nelly har alltid så fina klänningar. Gah.


Miley Cyrus



John Barrowman


Bokat tid för frisör

Åååh äntligen ska jag klippa upp håret och klippa det. Jag funderar på något lite sådär mitt i mellan. Vågar inte klippa för kort. Antar att jag också får luggen slash snedluggen fixad. Tack gode gud.


Kitty har snygga kläder


Jag skojade bara

Det var dom sista dagarna av sommarlovet. Värmen var på väg att svalna. Alla nära och kära hade kommit hem från deras resor och semestrar och det var snart dags att plocka fram skolböckerna. Vart hade igentligen alla dagar tagit vägen? Jag hade inte gjort så mycket, knappt så jag minns. Men nu så kände jag, jag behövde ett minne av detta lov. Ett minne som innehåller datoren och televisionen är varken intressant eller minnesvärt. Jag behövde något bra, något som man kan komma ihåg trots om man fått en strike eller hjärnblödning. Man ska fortfarande minnas. Jag funderade ett långt tag. Att det kunde vara så svårt. Sedan kom jag på det. Jag kunde gå in till skogen och tända brasa med vänner. Vi skulle sova i skogen bredvid varandra som var placerade precis runt elden. Omedelbart ringde jag på mina bästa kompisars dörrar. Jag började med att knacka på hos Jakob. Jakob hade gjort mycket i sommar. För några veckor sen kom han hem från Thailand. Han hade varit där i två veckor. Men han hade inte bara varit i Thailand utan också i Spanien. Jakob har en speciell familj. Antingen hans mamma eller pappa tål varandra så det rent ut sagt tävlar om att vinna Jakobs kärlek. Mamma hans låter honom åka med henne till Thailand och Jakobs pappa satsar på Spanien. Själv så tycker jag han borde ha ett väldigt bra liv, jag vill också ut och resa. Men mina föräldrar har inte råd, dom kanske har råd men dom vill inte åka. "Varför inte stanna i Sverige, det som är så varmt här" Hade dom sagt hela sommaren. Men trots det så berättade alltid Jakob att det är inte så kul som det låter. Att åka fram och tillbaka får en att tro att man är något slags fraktobjekt. Jag skrattade när han berättade det för mig. Jakob var så duktig på ord. Han fann alltid dom bästa.

Sådär ska min processkrivning börja! Punkt. Slut.

In five seconds


Processkrivning

Vi ska skriva en berättelse på någon eller några A4 papper. Här är min som jag inte är klar med. En liten snutt av den kan jag dela med mig.

'Det var måndag. Det var skolans sista dag. Dagen som alla hade väntat på, unga som gamla. Examen, studenten, friheten. Överallt i världen fick människor i alla åldrar ta det lugnt i ett par månader. Slippa bry sig om skolan och pressen. I värme dessutom. Den här historien handlar om Billy. En ganska så vanlig kille som var fjorton år, hade för mycket fritid och förlite vänner. Dom som fanns var Donald och Rasmus. Billy var inte så intresserad av socialitet. Han brydde sig knappt om dom. Självklart, dom betydde för honom men han visade det sällan. Billys intressen var datoren. Antingen var det att slänga bomber eller skjuta på motståndarna som var onda. Idag så städade bara klassen igenom klassrummet och de fick ett kort farväl-tal av lärarna som hoppades deras allra bästa till denna sommar. De trodde väl att dem alla skulle ligga på en strand och sola sig tills man skulle blivit röd som en tomat. Donald åkte till Karibien och skulle stanna där i två veckor. Ingen förstår varför dom åkte dagen före examen, studenten och frihetsdagen. Men dom alla antog att dom hade någon smart förklaring. Varjefall, det var som sagt skolans sista dag. Billy och Rasmus gick ut från matsalen med ett språng.
"Vad härligt va? Det här var sista dagen av skolan, imorgon examen och sen så blir det några år av vila!" Skrek Rasmus som trippade glatt uppför trappan. "Vad ska du göra nu?" frågade han då de båda gått till deras hyllor.'

Visst kan det bli en hit? Va va va? Jag hör er inte!



RSS 2.0