New hairstyle?

Vill jättegärna, verkligen jätte gärna klippa mig. Har funderar att klippa mig kortare, något liknade på bilden. Färgade ju håret mörkbrunt för några veckor sen. Har dock ingen precis frisyr? Väldigt tråkigt och bara utsläppt. I want different. Räka vad snyggt hår bilden under.

Bilden från http://www.google.se

Intrumentalt














Laila bagge sångerska???


Något jag faktiskt inte hade någon aning om. Snacka om ljus röst. Hehe. Lyssna.

Naturell sminkning


Inte rätt!

Irriterande. Är det ens lagligt att döda zebror och giraffer? 'From the smallest deer to the largest mammals, my family and I love to hunt and enjoy the great outdoors.' Man skjuter inte en giraff bara för att man älskar att göra det? Eller en zebra? Eller ett vildsvin? Spelar ingen roll vad det är för djur? Klicka här!

Från wikipedia: 'Efter ankomsten av vita jägare jagades giraffer bara för nöjes skull.' Det är fel. Fel,fel och fel! Jag antar att dom hade tillåtelse men det är fel fortfarande. Jag gillar att döda människor, så då får jag göra det. Ett liv är ett liv, var det säg är en giraff eller människa.


Förstår inte ens varför jag lägger ut dessa hemska bilder.

Im-possi-ble

Precis. Impossible.

Tradera
Bloggshopen
Blocket

Checkat alla. Vart ska jag hitta skorna nu? Vart ska jag leta nu? Eller får jag väl bara inse att hoppet är ute. Nåja, inte så farligt. Hittar säkert några mycket snyggare till veckan och undrade 'hur fan kunde jag tycka dom var snygga?' Åtminstonde hoppas på det.

Spårlöst försvunnen


Gud vad jag vill ha dessa skor. Typ dödssugen på några skor med klack (?) men som också är converse inspirerad. Letar efter klack men det verkar vara jävligt meningslöst. Precis som om det aldrig har funnits några. Snacka om ett mysterium. Haha. Skon på bilden är från Dinsko.se

Hehe ikväll blir det kväll ..

och också dags att lägga in lite nya filmer i min mpfour. Har Amerian pie - bandcamp och Scooby doo. Ni fattar? Typ sett båda filmerna kanske femhundra gånger var. Ska checka om min bror har något. Han brukar ha mycket han...

Awesome film, rekommenderas!

Great movie

Jag ser på en grymt bra film just nu på youtube dessutom och det mest oslagbara - kvallan är skit bra! Nästan som om jag hade hyrt den på någon affär.

Börja att se del ett nu genom att klicka här (YouTube)


Sam - Cold beer


Så underbar låt. Ska egga sönder den till sommaren. Ska ligga på stranden och lyssna på den och kanske dricka en kall öl? Synd att det smakar som skit. Annars hade ju liksom låten passat in.. annars funkar ju ett fanta eller vad som helst.

Marlon

Vår femte och absolut inte sista katt som verkligen är vår nu, Marlon. Gud så söt han är. Naturbegåvning. Gud har visst jobbat lite extra med detta djur.



Isn't he gorgeous? Han är underbart mysig också ...


Hehe, ska nog lysa upp bilderna lite. Såg nu att dom vart lite tråkiga och dystra, here I come picnik! Hatar att min kamera har krånglat så mycket så det tar tid att knäppa. Blä.

Converse med klack

Det här med converse med klack är faktiskt väldigt enkelt. Det är hur snyggt som helst. Med eller utan klack - spelar ingen roll! Converse är alltid fina och vackra. Gud vad jag letar överallt på sidor på både svenska och engelska utan resultat. Hittar litegrann på tradera. Kanske är det de ända valet? ^^

(Synd, hittade ingen snyggare bild)


För den som har pengar

SkoUno är en sida med massor, massor av skor. Alla möjliga. Jag hittade sidan alldeles nyss. Kolla bara in dessa skor? Tvåtusen respektive ettusen. Flames är snyggt. Dock lite för dyrt.


Kalkonskit

 Det är jag - precis nu. På datorskärmen.

Tid går och ingenting händer

Det känns värdelöst. Det är förfan fredag. Och jag sitter vid datorn och bloggar? Desperat eller vad? Suck, får väl lyfta på mitt arsle och maka mig till andra datorn där iallafall kan göra något - kasta bomber och döda andra. Counter-strike är grymt kul. Ska kika om några av mina polare spelar. Får nog joina dom isådanafall. Seeya later!

Humor i hög nivå


Du hittar lika roliga http://www.saltmannen.se på denna sida! Jag kan då säga att jag skrattade för några dagar. Ha ha!

Holy shit!


Hoodie och väst

Visst bara är man dödligt snygg ibland? Jag vet inte hur, men på någon sätt... Idag så var det iallafall en lång dag på skolan. Fan, kommer nu på att jag missade andra avenyn. Men skit i det. Missade förra också. Öh. Jag är hungrig. Ska fråga far om han kan baka lite salt och det. Will hope the best! Vill borsta håret och testa min nya hårinpackning. Jag vill göra mycket. Och jag hade grymt tuffa kläder idag på mig. Fan alltså. En hoodie med en tuff väst. Det ser bra ut alltså, det gör verkligen det. Stora bilder visas nu. Hoodie från stadium och väst från något okänt ställe.




Saknad

Jag tittar igenom gamla bilder på mobilen. Har bilder från oktober. Vacker bild va? Det är ju självaste Zacke (kommer äntligen ihåg namnet) och A-a-manda! Saknar båda.


Röda läppar


Iyaz - Replay



Shawty´s like a melody in my head
That I can´t keep out
Got me singin´ like
Na na na na everyday
It´s like my iPod stuck on replay replay-ay-ay-ay

Remember the first time we met
You was at the mall wit yo friend
I was scared to approach ya
But then you came closer
Hopin´ you would give me a chance

Who would have ever knew
That we would ever be more than friends
We´re real worldwide breakin all the rules
She like a song played again and again

That girl like somethin off a poster
That girl is a dime they say
That girl is a gun to my holster
She´s runnin through my mind all day ay

Shawty´s like a melody in my head
That I can´t keep out
Got me singin´ like
Na na na na everyday
It´s like my iPod stuck on replay replay-ay-ay-ay

See you been all around the globe
Not once did you leave my mind
We talk on the phone from night til the morn
Girl you really change my life
Doin things I never do
I´m in the kitchen cookin things she likes

We´re real worldwide breakin all the rules
Someday I wanna make you my wife
That girl like somethin off a poster
That girl is a dime they say
That girl is the gun to my holster
She´s runnin through my mind all day ay

Shawty´s like a melody in my head
That I can´t keep out
Got me singin´ like
Na na na na everyday
It´s like my iPod stuck on replay replay-ay-ay-ay

I can be your melody
Oh, girl I could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let´s sing with me
Ay I can be your melody
Oh, girl I could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let´s sing with me

Ay na na na na na na na
Na na na na na na
Shawty got me singin
Na na na na na na na
Na na na na na na na
Now she got me singin

I want that



Lite ironi på den sista, försöker föreställa mig hur den kan se ut på en människa som jag. Kanske inte det snyggaste en säkert jätte mysig att gå runt med hemma. Men det tre övre klädesplaggen verkligen måste jag ha. Måste. Vill. Ska. Allt är från BikBok.com.

Världens bästa sida!

Sveriges sämsta sida står det att den heter. Sidan är trots namnet den absolut bästa sidan jag någonsin sett hos internet. Du hittar allt och lite till. Verkligen allt där är intressant. Du hittar kategorier som 'Det tio värsta maträtterna, fredagshumor, det tio värsta seriemördarna och mycket mycket mer. Du ser bilder du aldrig sett förut. Love it.

Samtstasidan.se - du kommer inte ångra dig.


Why god, why?

Måste göra läxor nu, trist och inte minst ointressant. Kommer antagligen skita i att göra dom och sedan svära imorgon och vara superpissed för jag inte gjorde dom idag.

Värdefulla meningar

Visst är det enkelt att göra inlägg, men inlägg som faktiskt säger något... nej! Det är riktigt svårt. Jag menar, stackars dom som följer via bloglovin och det kommer bara några skitinlägg som knappt säger någonting.
Och då någon faktiskt skriver något värdefullt så blir det tyvärr bara en massa text. Inga mellanslag slagna någon stans. Det är bara text efter text, meningar efter meningar.

Då du skriver något så använder du en avlånga rektageln på tangentbordet. Om du har mycket att skriva så kan du dela upp orden i stycken och visar dem i olika inlägg. Du vill inte tröttna ut läsarna.

Skall absolut skaffas


Shame on you!


Fan vad pinsam jag är. Detta är uselt.

Fuck this! Im going to hogwarts!

Nåja, det är söndag kväll och jag smaskar på chokladbollar. Dom är ganska goda trots inte hemma gjorda. Smakar då inte konstigare än några andra. Men nu försöker jag knepa och knåpa en snygg header i paint. Yeah.

Chatroulette

Kan det vara äkta? Det är väldigt mycket prank och skojj just nu på sidan som det säkert har hållt på i år. Kanske är detta på riktigt? Detta under kan vara äkta.

Detta under är inte äkta. Eftersom det är massa likadana filmer på youtube som fått upp exakt samma Jonas brothers, exakt dom kläderna och samma rörelser.

Dance fever



Alla animationer är ifrån deviantart! Det är OK att ta bilderna. ^^

Smile, though your heart is aching



Skrivare och speakers

Det är underbart. Att kunna skriva ut vad man vill (svartvitt) och lyssna på Justin (högsta volym) och bara skåda. Det är typ härligt. Haha, och skriva ut bilder på honom. Aw va?

Lager 157 - want



80 kronor styck från internetsidan lager 157. Grymt snygga. Funderar på att beställa...

Everybody lies?




Variation

Orginalet




Gudsinlägg

Ikväll blir det absolut inte mycket. Kommer precis på att det är glee ikväll (?) Hoppas jag inte har missat det. Får väl hålla tummarna och verkligen be till Gud att det börjar klockan nio och inte åtta. Ett Gudsinlägg. Det är också faktiskt gratis att kommenta.



Upp och ner inom bloggar

Är just nu inne hos JB's offical site → http://www.justinbiebermusic.com/
För musikens skull såklart. Jag gör en sådan där lite upp och ner. Om bloggar?



Musik på bloggen som startar automatiskt.
Det är irriterande och allmänt jobbigt. Du får ha musik men för fan inte auto!!! Störande.

Stava rätt. Jag måste erkänna att jag hatar att läsa bloggar (hatar är ett svårt ord) som iallafall stavar fel ofta. Det är jobbigt att läsa. Och smilisar är ok men inte för många alltså! Idaah så dansade vi på skoolaaaaan skiit kul <33;*;);) ... </3

Några kategorier iallafalll?
Kanske några går väl? Istället för bara allmänt? Bilder? Humor? Dagens? Det finns tusentals oanvända och okända kategorier.



Många bilder! Alltid härligt och kul att läsa bloggar med mycket bilder.

Tips. När jag kommer in på en blogg så tittar jag alltid om det finns någon tips-kategori. Det är alltid kul, du behöver absolut inte göra en sådan men något jag gillar iallafall.

Musik. Bädda in musik och roliga filmer och allt möjligt från youtube!

Världens underbaraste dröm

I natt drömde jag om Justin. Jag är väl inte ensam om det. Men det var faktiskt ganska så underbart. Vi satt i mitt tvrum och det gick fan så fort. Men jag hann iallafall sitta bredvid med honom att vi spelade typ xbox (som jag inte ens har) och vi tog en bild med båda. Han var söt. När jag vaknade på morgen så blev jag tvungen att gå till tvrummet och spela det som hände i rummet och att han satt där!!! Han såg exakt ut sådär.


Get on some clothes

Jag och Julia har precis grävit i min garderob och slängt på oss några kläder. Fan snygga kläder. Inte några jag kände till...


Justin bieber ... songs!

One time +


Baby ++++


Favorite girl +++++


Love me ++++


Never let you go
+++



Google


Motiv - naturbegåvning



Baby, baby, baby



http://www.justinbiebermusic.com/default.aspx bäst ljud där!!!

Intressant och stort


Bild tagen [härifrån]

Ruggigt

Idag så kom jag och min kompis Julia hem från skolan till mig. Vi satte oss ner och käkade lite kexchoklad då vi medans såg på ghost whisper. Hon går i innebandy så hon ringer till sina föräldrar för att höra när dom kan skjutsa och är hemma från jobbet. Hon ringer men det avbryts - då det står mitt hem nummer ringer. Hon tror jag skojjar med henne och ringer igen men än en gång så ringer jag. Hon får sedan svar och sedan så frågar hon mig. "Vera, visst ringde du mig?" Jag tittar på henne. "Nej!" Jag börjar hånflina. "Varför ringde du?" Jag är nu helt chockerad. Jag har inte ringt dig? Jag satt och såg på tv när du gick och ringde? Vi tittar sedan i hennes samtalslista och det står verkligen mitt hemnummer. Fyfaaan vad ruggigt.

Phoenixtshirt - want


Allt från phoenixtshirt.com från herravdelningen.

Not the truth

Och vet ni en annan sak som webbkameror är expert på? Att trolla bort röda kinder och finnar. Det är väl lite skönt och bra på ett sätt. Men huvva vad pinsamt att se den riktiga sanningen bakom kameran...


Shoppat lite på stan

Jag orkade inte dansen idag, jag hade fått ont i huvudet av bussen. Men lite shopping blev det (självklart)!
Köpte en snygg hoodie från stadium. 349 kronor. Jag behövde en sådan. Inte något dumt impulsköp. Tittade på marwin tröjor men dom var så dyra. Aldrig sexhundra för en sådan. Nåja, det blev en smink bortagning från apoteket och en bh. Det är halva priset på ganska många hos H&M just nu. Köpte dock ingen på rea.

Webbkameran verkar vara expert på att få en se riktigt osminkad ut så jag skvätte på litegrann för att iallafall se levande ut.

Jag ska nu käka någon macka av något slag och sedan sätta med vid datorn igen och säkert bläddra runt och uppdatera bloglovin. Jag vill läsa en massa massa inlägg. När jag kom hem från semester så var det trehundrasextio nya inlägg. Varför är det bara runt sextio nu? Vad hände med dom där trehundra? :(

Bloglovin (67)

Jag följer några bloggar på bloglovin.se eftersom det är en super sida där alla nya inlägg från favoritbloggarna sparas. Dessa bloggar följer jag.

A piece of sisters

Sarah Tjulander

Falsksanning

Foki

Gaybloggen

Kenza

Kissie

Lily

Lindas sminkblogg


Nevnarien

Paow

Rahlenfeldt

Rstahl

Sweetnothing

Det var alla bloggar och som rubriken säger så har jag 67 nya inlägg att läsa inför kvällen. Ska nog ta ett glas mjölk ock kika igenom dom alla.

Vinn ett presentkort!

Vinn ett presentkort som ligger på summan femhundra kronor hos http://unwrittenletter.blogg.se/ och presentkorten kan användas hos valfri butik. Alltså du kan välja om du vill gå in på skoavdelningen eller sminkhyllan.
Visst ska du tävla med? Du kan ju också samtidigt kika igenom bloggen! Tävla genom att klicka med musen här!

Cue - crazy



This is unbelievable
Don't make me curious
Leave me alone
The message is hidden
It's inconceivable
Let's get serious
What's going on?



Det som är så intressant om denna Cue är att detta är en svensk. En svensk skådespelare (men också sångare.) Han heter Niklas Hjulström. Män som hatar kvinnor vet ni säkert vad det är. I den senaste filmen - luftslottet som sprängdes så är han med. Han är advokat. Det som har sett honom på tvskärmen kan nog säkert säga att han ser ut som någon sångare. Och inte med en sådan vacker röst.

Klänningar

Jag kikar lite på klänningar till skolavslutningen. Lite tidigt, jag vet. Men det är kul och det blir mer och mer kul när dagarna trillar.

Jag är duktig på mycket jag!

Jag borde nog börja se på film, kommer säkert inte bli av något för jag kommer "råka-sitta-vid-datorn-och-glömde-filmerna-ursäkten. Suck!

Movie night

Alltså gud, jag ska absolut se någon film ikväll, känns som om det var typ bara några år senast. Det blir antingen the grinch eller så blir det någon annan komedi. Jag kan alltså inte se skräckfilmer själv, har och kommer aldrig gilla det. Läskigt och inte trivsamt. Jaja.

Världens roligaste bild



Jag hoppas ni ser den, den är verkligen så grymt rolig!

Katter


We all love miley cyrus


Godkväll!


Det är lördag kväll, snart är sportlovet slut. Det är tråkigt. Men jag har iallfall lite godis och dricka som kan trösta. Jag lyssnar på Justin. Jag är typ galen i han igen. Hans musik alltså är bara så grym. Avgör själv genom att lyssna.




Google karta



Kolla vilka fina mönster bilderna har? Det är nämligen delar av kina. Jag har gömt undan all text och sedan printat. Visst är det otroligt med satelliter? Världen ser verkligen grym ut ju. Speciellt från Kina.

Sitter på jobbet

Pappas jobb dådå, men det är kul. Får sitta vid datorn typ till fem idag? Men sen blir det troligen willys eller ö&b. Mohaha feel the pain suckers :D

Fruktansvärt



Länk → http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6763673.ab

Fruntimmersfråga


Rödhåriga


Rolig historia

Min farfar bodde i värmland och han var en enastående lejonjägare.
- Det finns väl inga lejon i värmland?
- Nej, inte nu längre!

- Kan man köra 360 kilometer i timmen i en kurva?
- Ja, men bara en gång.

Det både männen satt i rättegångssalen.
- Nå, vem var det som gjorde så ni krockade? frågade polisen.
- Det var då inte jag tittade åt en annat håll, svarade en av dom fort.

Pojken kom inte till föräldrarnas sovrum för femte gången och sade till dom:
- Mamma, kan jag få ett glas vatten?
- Men pojke min, har du inte fått tillräckligt med vatten nu?
- Nej, det brinner fortfarande i mitt rum!

- Varför måste vi lära oss engelska? Frågade Olle till läraren.
- Eftersom halva jordklotet pratar det språket.
- Men räcker inte det?

En orm, en groda och en tusenfoting skulle på cafe. Först kom ormen. Sedan kom
grodan. Men det tog flera timmar innan tusenfotingen dök upp och sa andfådd:
- Vem i hela världen har satt upp skylten "Vänligen torka av fötterna innan ni går
in?"

In what country do we have many ties?
- Tieland (Thailand)

Egen serie tvåtusenåtta



Paint skills


Bilden är fullkomligt klar inom paint, ögon, öra, mun och näsa ska ej existera. Hehe nå, lite bra är jag väl? Det är lugnt, ni behöver inte kommentera. Jag vet redan hur avundsjuka ni är. Eller?

Humoristiskt

Slänger in ett inlägg i kategorin humorisktiskt. Det behövs att fyllas på litegrann.



Foto tävling


Jag är med och tävlar hos Antons foto där man kan vinna en länkning! Jag skulle personligen välja röstning bland andra. Var du också med genom att visa din bild!

Ett sådant där osynligt inlägg

Ett osynligt inlägg ...

Snurra chefen!

Grymt roligt spel! Du ska snurra chefen. Alltså dra musen hårt och släpp. Du klickar här för att spela spelet som naturligtvis är gratis!

Brüno


Underbar film, jag kan säga att jag skrattade faktiskt för några dagar framöver. Herregud. Rekommenderar att ses. Om ni inte har sett så är det precis en sådan där med borat fast det är ingen kameraman som det var i borat. Men det är filmat ganska så likt. Grym.

Let the picture speak for itself


Dude, wheres my car?

Det är onsdag idag. Torsdag imorgon. Marlon ligger bakom mig och ... vänta! Vart fan är han? Äsch, han stack ut från rummet. Men iallfall. Hejdå. Rubriken är ganska så random också.


Animated

Kul och ganska så enkelt. För att göra sådana här ögon så behöver du inte vara en expert på photoshop eller någon som kan mycket att om redigera. Du går bara in på picnik.com och laddar upp en bild. Sedan klickar du på fliken create som är ganska så stor. Sedan effects som kommer stå lite åt sidan. Då bläddrar du och hittar en som heter gooify. Du klickar på den och sedan stretchar ut den eller drar ut den och då kan då få ett resultat som detta...

Borat was so 2006



Dove of peace - Brüno


Snö är vinter



Oerhört härligt med solsken idag som faktiskt värmde. Hoppas snön vill lämna oss snart, har riktigt tröttnat på den. Gräs vill jag ha. Grönt. Inte vitt.

Sport humor



AWESOME!

Jag vaknar alltså på morgonen och jag går mot nedförtrappan och in mot garderoben. Pappa har precis stuckit jag kollar plötsligt på min dator så är igenstängd. Det är något på den, vad det är? Jag går fram och kikar och ser att det är en sådan där man kan kolla på filmer,bilder och musik. Jag ser också märkningen. Underbart. Its slide.




Grymt kul


En sida där folk skriver sångtexter vad det igentligen är och vad dom har trott att sångens mening har sagt. Klicka här för att titta genom fler!

Slalom snygg



Man är ju som man är när man inte blev som man skulle, idag så har skolan varit på buberget. Flera skolor var också där samtidigt så vi träffade några sjuor. Jag är nu med Julia. Vi ska nu göra något roligt, alltså plugga till ett prov om europa. Jippie!



RSS 2.0